Verschijningsdatum Verschenen
ISBN 978 90 330 0462 9
Uitvoering Paperback
Prijs 7,50
Maat 14 x 21 cm
Aantal pagina’s 292
Taal Nederlands
Geïllustreerd Nee
Druk 1
Auteur(s) Klaas Schuurman
Beschikbaar Ja

Jules Reynders, eigenaar van een hoveniersbedrijf in het Groningse Zuidhorn, wordt opgeschrikt door de tragische dood van zijn ex-vriendin Dagmar van Weteringen. Vergiftiging is de oorzaak. Op haar begrafenis ontmoet hij rechercheur Gerard Waalkens, waarmee hij al langer bevriend is. Deze vraagt hem in de omgeving van Dagmar zijn oor te luisteren te leggen om zo meer duidelijkheid te krijgen over het motief voor deze moord. Voor Jules een mooie aanleiding de dagelijkse sleur van zijn werk even te vergeten.

Niet lang daarna volgt een tweede moord.

Is er een verband tussen beide sterfgevallen of staan deze misdrijven volledig los van elkaar? Met gevaar voor eigen leven tracht Jules de waarheid te achterhalen. Tegelijk is er sprake van een crisis in de relatie met zijn vriendin Heleen, ze lijken op elkaar uitgekeken te zijn. Slaagt Jules erin de ware toedracht van de moorden te achterhalen en een oplossing te vinden voor de liefdescrisis met Heleen?

Klaas Schuurman uit Assen, in het dagelijks leven Beleidsmedewerker Groen bij de gemeente Winsum, schreef deze bloedstollende thriller, die zich afspeelt in de provincie Groningen.
Na Koeiengek is dit zijn tweede boek.