Verschijningsdatum Verschenen
ISBN 978 90 330 0391 2
Uitvoering Paperback
Prijs 5,00
Maat 14 x 21 cm
Aantal pagina’s 144
Taal Nederlands
Geïllustreerd Ja
Druk 1
Auteur(s) Steven de Jong / Dick van den Heuvel
Beschikbaar Ja

Boer Jelte Heeg heeft het niet gemakkelijk, zowel privé als zakelijk. Hij worstelt met de veel te vroege dood van zijn Hielkje en staat alleen voor de opvoeding van zijn kinderen Mieke en Lee. En gemeente en provincie zitten hem geregeld dwars met regelgeving als het gaat om zijn bedrijfsvoering.

Vlakbij Jeltes boerderij worden opnames gemaakt voor het populaire televisieprogramma Leve Boerenliefde, waarin vrijgezelle boeren gekoppeld worden aan dames die wel in zijn voor een liefdesavontuur op het platteland.
Door een opeenhoping van allerlei misverstanden en onder druk van producent Kenneth van Schaik (alles voor de kijkcijfers) wordt Jelte deelnemer aan het tv-programma. Valt Jelte voor de charmes van een van de kandidates? Of is het toch iemand anders die zich in zijn warme belangstelling verheugen mag? En hoe staan zijn kinderen tegenover een eventuele nieuwe liefde van hun vader?

Genoeg ingrediënten voor een bijzonder liefdesverhaal, waar ‘plastic meets puur’. WAT DE BOER NIET KENT DAT DATE HIJ NIET: Leve Boerenliefde!